Hjelm problem!

Jeg er 16 og veldig ivrig skikjører som kommer fra Trysil. Mye erfaring innen carving og kjører ofte med høy hastighet og risiko.

Men nå som jeg går igjennom alt utstyr, så kommer problemet mitt, hjelmen.

Jeg har en Sweet Protection Trooper () hjelm størrelse M/L 

Størrelses messig, vil jeg si at den passer meg, egentlig helt perfekt, MEN problemet er att nå som den ikke er blitt tatt i bruk på over 6 måneder, er den "formet tilbake til sin opprinnelige form".

Dere skjønner, selv om den passer "perfekt" størrelses messig, og jeg tror en L/XL hadde blitt for stort, presser hjelmen hardt på pannen min. Altså hjelm FORMEN, er ikke optimal.

Kjørte med denne hele forgje sesong, og klarer meg helt fint med det, etter hvert blir det litt bedre i passform, men nå som den ikke er tatt i bruk, er den gått tilbake til sin opprinnelige. 

Mitt spørsmål er da om det er noen som har noen forslag på om jeg hadde klart å "forme hjelmen" slik at den blir mer avlang. 

Gjør ofte dette når jeg er i bakken, etter mange timer, ved å "presse hardt på begge sider", slik at den blir OVAL, får å kunne slippen presset mot pannen.

Igjen, kommer meg gjennom sesongen med dette, og er ikke noe som plager meg noe spess etter hvert, siden den blir formet over tid, men nå tidlig sesong, så er pressed ganske stort.

Takk for tips!


Ø.R
 
Annonse
Annonse
Annonse