Nordica enforcer

hei, ser etter nye frikjøringsski for sesongen, har egentlig bestemt meg for enforcer, men usikker på om jeg skal gå for 110 eller 115. Skal bruke de mest i Norden, og er vel egentlig 110 jeg skal gå for da, men er fortsatt litt usikker. takker på forhånd for tips, eller erfaringer om enforcer skia.

tenker også litt på binding, skal ha en 16 eller 18 binding, men vet ikke mer en det, skulle muligens ha hatt en binding som kan justeres litt frem og tilbake på skia, så jeg er sikker på å få rett setup. Men har ikke funnet noen bindinger med den funksjonen. Skal ikke ha randonebinding.

Tror du vil ha det mest moro med 110. 115 er pro-modellen for store linjer og forhold det er mindre av i våre trakter.

Uansett- bra ski begge deler.

Bindinger som er justerbare finnes, det er demo-bindinger som kan justeres både på frembinding og bak.

Disse er ikke hyllevare, men tror du vil få tak i slike om du henvender deg til en av de seriøse skibutikkene eller direkte til importør.

Jeg har selv både Marker Griffon 13 og Tyrolia Attack 13 i disse variantene. Har også hatt Marker Jester (16-fjær) med samme funksjon, så de er å oppdrive med stivere fjærer også.

Marker hadde lenge en serie de kalte Schitzo, både Griffon og Jester- tror også det var en 14-variant. Denne kunne flyttes seks cm totalt, men ser ut som den er ute av sortimentet.

 
Annonse
Annonse
Annonse