Head kore 105

Heisann, har vært på utkikk en stund nå etter Head kore 105 og fant ett par, men etter endel studering ser jeg at dem ikke er like. Ble fortalt at det var 2019 modellen, kan det stemme og har jeg fått riktig ski? Jeg ble plutselig veldig usikker

 

Det er riktig. Det er 2018/2019 modellen. Du har vært heldig!

Litt misunnelig kjenner jeg! Disse hadde vært morsomt å prøve! Du får melde i fra hvordan de kjennes.

Har såvidt fått testet disse skiene noen turer hovedsakelig i alpinanlegget og er så langt veldig fornøyd. Jeg er 180 cm på strømpelesten og ca. 85 kg Jeg valgte å gå for 180 cm lengde på skia da 189 cm er neste steg, noe jeg personlig tror kan bli i lengste laget mtp. at disse er satt opp for toppturbruk hovedsakelig. Skulle kanskje ønsket at det fantes et alternativ på rundt 182-184 cm, men det blir «flisespikkeri».

Skia er etter min mening leken og responsiv og sitter meget godt på hardt underlag samt at den flyter veldig godt i løs snø. Gleder meg nå til å ta de ut på topptur.

Det stemmer at det er 2018/19 modellen du har fått tak i. Fikk tak i samme skia selv på G-Max Lade i Trondheim, da de hadde fått flere par (ikke 189 cm) av av denne modellen som de nå selger ut. Tror dette kan være et godt skivalg for allsidig bruk.


Pondus
 
Annonse
Annonse
Annonse