Til salgs
Dynafit Beast Mondo Point 29.5 (cirka 45- 45,5)

Anthracite/Black Kjøpt april 2017. Brukt 5 ganger.
Støvlene fremstår som så og å si nye.


PRODUKTTEKST FRA SPORTSLAGERET.

Dynafit Beast er alle kjøreorienterte toppturfolks våte drøm. Fantastiske kjøreegenskaper, kombinert med overlegne gåegenskaper, gjør Dynafit Beast til en av verdens beste toppturstøvler. Dette er den perfekte randonnéestøvel for deg som vil bruke ett par støvler til både heisbasert frikjøring og toppturer.

Dynafit Beast er det nye navnet på fjorårets nykommer Khion. Dette er støvelen for deg som har store krav til kjøreegenskapene, og som samtidig vil ha en lett og smertefri tur oppover. Støvlene har en jevn, progressiv fleks som gir overlegen kontroll og suveren skifølelse. I kjøremodus får du virkelig følelsen av å ha vanlige alpinstøvler på beina. Vipper du bryteren til gåmodus snur du opp ned på alt!

Sammenlignet med forårets Khion har nye Beast fått en ny innerstøvel. Med den nye innerstøvelen skal det være vesentlig lettere å komme inn og ut av støvelen.

I gåmodus har Beast klasseledende 90 graders bevegelighet. Selv ikke rene konkurransestøvler kan skilte med så enormt gåutslag. Vekten er også imponerende. Bare 1530 gram per støvel gjør den til en av markedets letteste randostøvler med 4 spenner.

De 4 kraftige spennene gir optimal stramming rundt foten. Spennene er taktisk plassert slik at de ikke er i veien når du går uten ski på beina. Dette hindrer også at spennene bremser når du går og kjører i dyp snø.
• Vekt: 1530 gram per støvel (27,5)
• Materiale, skall: Pebax Rnew
• Materiale, skaft og spoiler: Pebax/magnesium
• Innerstøvel: Custom Light
• 16° framovervinkling i kjøremodus
• 90° vandring i gåmodus
• Såle: Pomoca Formula
• Bindingssystem: Tech og Alpine Touring

Kontakt meg
TheaR

97175610
Logg inn for å sende PM til TheaR

Oslo

4500,-

13. februar 2018 18:04

Annonse
Se også
Narvik
Solgt
Lillehammer
Selges
Namsos
Selges
Oslo
Selges
Larvik
Selges
Bergen
Selges
Annonse
Annonse