Fri Flyt og Braasport.no inviterer til gratis bokbad i Braasport sine lokaler på Frysja med skimagasinets eminente kåsør Alexander Urrang Hauge! Alexander har matet Fri Flyts lesere med sylskarpe og morsomme kåserier i en årrekke. Har du lest Fri Flyt, har du også fått med deg Siste Tur.

Alexander Urrang Hauge har lenge levert tekster slik som denne til Fri Flyt.

Nå har disse tekstene blitt bok! Bli med på bokbad, tilbud på bøker og skiutstyr, velkomstdrink og god stemning. Velkommen til Siste Tur - Live!

Link til eventet på Facebook finner du her.

Siste Tur er boka som tar skikjørerne på alvor, men med et frossent smil om munnen. Det er boka som forteller om skråblikket, feilskjæret, om landingene som gikk til helvete og dagene som går i glemmeboka. Det er de små historiene om når det virkelig klaffer, om mandagene som varer evig og topptursuget i oktober. Siste tur en samling tekster som hyller oss som aldri får nok, alltid vil tilbake og fortsatt har den vage drømmen om en helt sjukt bra sesong.

Bestill boken på Fri Flyt Bestill her.

Alexander leser fra boka og sammen med Adam Tumidajewicz fra Fri Flyt prater han om livet som middelmådig skikjører kombinert med nedsnødde drømmer og tilværelsen som småbarnspappa.

Arrangementet finner sted den 27. Mars i Oslo, det begynner klokken 18:00 og finner sted i Braasport sitt showroom på Frysja.

Adressen er Kjelsåsveien 168B, med inngang på baksiden av bygget. Inngang til arrangementet er gratis!

Les anmeldelse av boken i UTEmagasinet her.

Vi byr på en drøy times arrangement med sofasamtale og bokbad, opplesning fra boka, og litt utvalgte tilbud! Det er selvfølgelig mulighet for å kjøpe og få signert utgave av Siste Tur. I tillegg vil Braasport kunne friste besøkende gjester med unike tilbud denne kvelden!