Windsurfing, Omlid- Stavern/Helgeroa, april 2011

Windsurfing på Omlid april 2011.

Ganske greit trøkk i seilet 5,4 kvm med vind fra nord/vest.

+7 grader i lufta og ca +5 grader i sjøen.
Da jeg skulle filme bror min og en kamerat, så var kollegaen vår uheldig å seilte på en tømmerstokk som han ikke såg i vannet.. Han fikk en skikkelig trynings og med den ene fingeren ut av ledd.. Han smalt fingeren på plass og seilte videre.

En skikkelig tøffing det derre!!

15.03.2012 16:59

Offpist og windsurfing-entusiast. Seiler for det meste på Langeby, Ringshaug, skallevold, Omlid, Kjærstranda. Liker meg best på toppturer under 4 timer da kondisjon og utstyr begrenser seg litt! Windsurfing fra April-november. Alpint/topptur fra november-juni/juli. Blogg jeg har: www.eikersport-friluft.blogspot.no
Ikke medlem på friflyt.no?

Fyll inn navn, tekst og captcha så kan du likevel kommentere.

Hvis du er medlem kan du i tillegg bruke bruktmarkedet og legge ut filmer, bilder og blogger.

Logg inn eller bli medlem på friflyt.no du også.

Vinterbestigning av Sandhornet
(Uoffisiell) raskeste vinterbestigning av Sandhornet, på Sandhornøya. Fjellgutane Førarlag sjefen var på søndag på klatretur med en kamerat. Turen endte med veldig rask klatring av den bratte nord-vest ryggen av fjellet, et gapende kutt i leggen og 4-5 timers retur i kne-dyp snø..
Tjuvstart i Hemsedal
Denne helgen var vi i Hemsedal for å tjuvstarte en helg tidligere enn annlegget åpner. Vi klarte rett og slett ikke å vente mer på å ta på oss skia og kjenne litt på snøen!
Med "nye" Vølkel One ski og et kamera tok jeg turen i godt lag opp på Togga. Tung tur, da dette ble min første topptur med riktige ski. Men nydelig krystallsnø over tregrensa.
Annonse
Hvor ble det av hjelmen?
På 90 tallet og tidlig 2000 tallet var det kult å kjøre uten hjelm. Så kom en norsk hjelmprodusent å revlusjonerte hjelmverden og siden har de fleste tredd en hjelm på hodet både for de det er kult og ikke minst det beskytter oss! Men hva skjedde høsten 2015?
Brattkjøring
Det kiler i magen og adrenalinet pumper når jeg kjører bratt, men det er utrolig gøy!
Snorkeltur i Hokkaido, Japan.
Life begins at the end of your comfort zone!
Tips for en vellykket og morsom campingtur
Camping er en spennende aktivitet som kan hjelpe deg å flykte fra stress og mas. Du kan slappe av ute i naturen og legge igjen dine bekymringer hjemme. Disse tipsene kan hjelpe deg som skal ut på campingtur.
Tatt i februar i fjor
Tatt i Februar i fjor
Annonse
Annonse