Hei! Her ser du en liten oversikt over hva brukerne på friflyt.no har bidratt med den siste tiden.
Bidra du også! Logg inn eller bli bruker.
#bullshit!
En gjeng godt voksne mannfolk står på elvebredden. De stirrer tilsynelatende på… ingenting. Helt til en av de løfter hånda og peker på en stor stein midt i elva. De andre nikker, og som i et taust rituale snur de seg og skritter bort til kajakkene. Hva i all verden foregår? Jo, det skal jeg si deg. Synfaring.
Vinterbestigning av Sandhornet
(Uoffisiell) raskeste vinterbestigning av Sandhornet, på Sandhornøya. Fjellgutane Førarlag sjefen var på søndag på klatretur med en kamerat. Turen endte med veldig rask klatring av den bratte nord-vest ryggen av fjellet, et gapende kutt i leggen og 4-5 timers retur i kne-dyp snø..
Tjuvstart i Hemsedal
Denne helgen var vi i Hemsedal for å tjuvstarte en helg tidligere enn annlegget åpner. Vi klarte rett og slett ikke å vente mer på å ta på oss skia og kjenne litt på snøen!
Med "nye" Vølkel One ski og et kamera tok jeg turen i godt lag opp på Togga. Tung tur, da dette ble min første topptur med riktige ski. Men nydelig krystallsnø over tregrensa.
Hvor ble det av hjelmen?
På 90 tallet og tidlig 2000 tallet var det kult å kjøre uten hjelm. Så kom en norsk hjelmprodusent å revlusjonerte hjelmverden og siden har de fleste tredd en hjelm på hodet både for de det er kult og ikke minst det beskytter oss! Men hva skjedde høsten 2015?
Brattkjøring
Det kiler i magen og adrenalinet pumper når jeg kjører bratt, men det er utrolig gøy!
Annonse
Snorkeltur i Hokkaido, Japan.
Life begins at the end of your comfort zone!
Tips for en vellykket og morsom campingtur
Camping er en spennende aktivitet som kan hjelpe deg å flykte fra stress og mas. Du kan slappe av ute i naturen og legge igjen dine bekymringer hjemme. Disse tipsene kan hjelpe deg som skal ut på campingtur.
Tatt i februar i fjor
Tatt i Februar i fjor

Ingen vei tilbake
Når man har bestemt deg og setter utfor en fjellside, er det ingen vits i å se seg tilbake eller nøle lenger.
Luftig tur i Romsdalen
Tok turen over Austeggen på Middagstinden den 30.10.15.
På tur opp Austegga på Middagstinden i Innfjorden
på tur opp austegga på Middagstinden
Annonse
Hvor er alle jentene?
Hvorfor er det så få jenter i skimiljøet? Det er noe vi synes er veldig dumt.
Vårt eget "skigymnas"
Trampoline- og barmarkstrening med Andreas Åmli i Fredrikstad
Norges morsomste fjell-navn?
Alle toppturski bør en eller annen gang i løpet av livet peke tuppene sine mot Slurvpåltinden. Gjerne etter en tur over Hanspolsabreen.
#EKSTREMMOTE
Norge er et ekstremland. Vi har ekstremvær, ekstrem tv-kjendiser, ekstremjournalister (a.k.a Friflytskribenter), ekstrem OL-alpinister, ekstrem-kromp og for ikke å glemme – ekstremutøvere. Så, hvilken ekstremutøver er du?
Freeskisportens største seier
KOMMENTAR: Gus Kenworthys tur ut av skapet er større enn noen trippelcork, RedBull-kontrakt, sesongedit eller X Games-medalje.
Annonse