Hei! Her ser du en liten oversikt over hva brukerne på friflyt.no har bidratt med den siste tiden.
Bidra du også! Logg inn eller bli bruker.
Get up, get up, get up if you fall. No need to drown in the what if? Just do it. All of what we driv ...
Søndag 31. januar 2016. Silkeføre og skredfare 2 i Trollheimen/Romsdal. Yr.no gir oss håp om noen gl ...
Tenk deg om
Tenk deg om, tenk alltid sikkerhet først
Bomtur til fjells i dag, men traff ei kjekk svenske!
Me sto opp klokko 0530 i dag, og begynte å gå opp mens det framleis var mørkt. Det vart dagen for junior VM, men det blei det ikke! Me har og blitt kjent med svenske Hedda, og det kan dere og bli!
Annonse
Junior VM i morgon!
Eg var i anlegget i dag, dei norske deltakarane var på tur for å sjå på facen til i morgon. Det er ein sørvendt face som liknar mykje på fjella heime!
Fredag 16. oktober møtte jeg en gjeng på drøyt 30 stk utenfor BI Trondheim, og sammen satte vi kurse ...
Konkurransen vert torsdag!
I dag har me vore i anlegget med Peter, Vilde, Synnøve og Jacob. Det gjeng mongen rykter om kor og når, men no har me fått veta at konkurransen er på torsdag!
Verdas beste skisted for familier?
I dag har me brukt ein god del tid på å sjå på facen, men og køyrd mykje i bakkane. Nokre, eller dei fleste av bakkane her er særs bra! Her er verkeleg noko for ein kvar.
Endeleg på ski i Andorra!
I dag åpna heisene klokka 9, og me var på plass til åpning. Me har hatt ein flott dag med sol, men det er lite pudder å finna.
Endeleg framme i Grandvalira!
Etter ein dag med bil, ferge, to fly og ein lang taxitur er me no framme på hotellet i Andorra. I dag kjem litt fakta om Andorra, og i morgon skal me på ski!
Daglege oppdateringar frå junior VM i frikøyring!
Sjølv om eg er for ung til å delta i konkurransen, skal eg få vera med til Andorra og sjå på og lære av junior-VM i frikøyring. Frå laurdag 23/1 kjem det daglege rapportar om dei norske deltagarane, snø og skikøyring i Andorra frå meg her på Fri Flyt!
Skiing in winter wonderland
Bare etter noen dager i fjellet begynte snøen å dale fra himmelen. Den dekket trærne med et hvitt snølag og gjorde alt vakkert og magisk. Det var som å kjøre på ski i eventyrland! Vinteren så langt er allerede full av gode skiminner og masse morsom skikjøring.
Taking it to the limit!!
Annonse
It's on! Check it out! :D
Skiparadiset du ikke visste om!
Du trodde kanskje at det Lofoten som er Nordlands svar på alt. Der tar du feil, Beiarn er et ski-eldorado like utenfor Bodø!
Sesongstart
Endelig er skisesongen her! I helgen var det åpningshelg i Hemsedal.
#bullshit!
En gjeng godt voksne mannfolk står på elvebredden. De stirrer tilsynelatende på… ingenting. Helt til en av de løfter hånda og peker på en stor stein midt i elva. De andre nikker, og som i et taust rituale snur de seg og skritter bort til kajakkene. Hva i all verden foregår? Jo, det skal jeg si deg. Synfaring.
Vinterbestigning av Sandhornet
(Uoffisiell) raskeste vinterbestigning av Sandhornet, på Sandhornøya. Fjellgutane Førarlag sjefen var på søndag på klatretur med en kamerat. Turen endte med veldig rask klatring av den bratte nord-vest ryggen av fjellet, et gapende kutt i leggen og 4-5 timers retur i kne-dyp snø..
Annonse