Om Fri Flyt AS

Fri Flyt AS er gir ut magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei, publiserer ledende nettsteder for aktivt frifluftsiv, arrangerer festivaler og gir ut bøker.
Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen 1998, og ble drevet på dugnad de første årene. I dag holder vi til i Oslo og har 20 ansatte. Men entusiasmen for lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor, samtidig som vi har blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv.

Fri Flyt er Norges ledende sportsmagasin, og har ledet utviklingen innen "bratt friluftsliv" i mer enn ett tiår. Fri Flyt har oppnådd internasjonal anerkjennelse for kvalitet og innhold. Fri Flyt skriver om ski, men også om sommerasktiviteter som sykling, padling, klatring, kiting, surfing, windsurfing og annet bratt friluftsliv. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene. Fri Flyt engasjerer og inspirerer.

Nettstedet friflyt.no er et unikt møtested for aktive ski- og friluftsentusiaster. Som nyhetskilde og sosialt, interaktivt møtested er nettsiden unik i sin sjanger. Mellom 200.000 og 300.000 ski- og brettentusiaster besøker nettstedet hver måned.

Magasinet TERRENGSYKKEL er norges ledende sykkelmagasin som inspirerer alle på to hjul, enten du sykler ritt, leker på sti, bruker heis til toppen eller sykler i terrenget for å mosjonere og trener. Bladet er det toneangivende og mestselgende magasinet for terrengsyklister i Norge. Terrengsykkel er spekket med nyheter, tester, portretter, stigider, treningstips, mekkeskole, tricktips, reiseartikler og selvsagt førsteklasses bilder. 

Nettstedet terrengsykkel.no er det største sykkelnettstedet i Norge. Terrengsykkel.no har et svært aktivt og nyttig forum, og oppdaterte nyhetssider, rittoppdateringer og teststoff.

Klatring er skandinavias største klatreblad, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelser for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang.

Klatring skriver om klatrekonkurranser, trening, inneklatring, buldring, klippeklatring, fjellklatring og bratte fjellturer fra hele verden. Vi trekker fram den unge og lovende generasjonen klatrere, og gir innblikk i den spennende norske klatrehistorien. I hvert nummer omtaler/tester vi utstyr og har en egen spalte om sikkerhet.

Nettstedet norsk-klatring.no gir deg daglige klatrenyheter, inspirasjon og tester. 

UTE er friluftsfolkets favorittmagasin! UTE er veiviseren til de beste friluftsopplevelsene. Her finner du knallgode turtips, inspirerende reportasjer, nyttig utstyrsstoff, grundige produkttester og mye mer. UTE skriver om fjellturer, skiaktiviteter, havpadling, ekspedisjoner og spennende reisemål. Hver eneste gang har UTE også aktuelle debatter, bokomtaler, intervjuer med friluftslivprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til hvordan du kan lage god turmat.

På nettstedet utemagasinet.no finner du inspirasjon, reiseartikler, tester og turtips.

Landevei er et entusiastmagasin, krydret med stjerneportretter,forbrukerstoff og romantiske fortellinger om sykling i hele verden. Vår visjon er å være en kilde til inspirasjon, for deg som syklist.

På nettstedet landevei.no finner du nyheter, rittresultater, bilder, reiseartikler, tester og tips til sykkelturer.

Playboard er bladet for brettfolket, og har fulgt miljøet siden 1998. Den lille redaksjonen skal levere en solid dose skate, snow og surf i løpet av et år. 

Playboard skriver om de nye talentene, de gamle heltene og de midt i mellom. De feteste turene, de råeste filmene og et underbyggende fokus på friheten og kreativiteten som råder i brettmiljøet.

På nettstedet playboard.no finner du nyheter, videoer, reiseartikler, tester og konkurranser.

Arrangementer

Hvert år arrangerer vi en rekke festivaler og møteplasser for våre lesere.
Les mer om hver enkelt arrangment på de respektive nettstedene.

Forlag

Fri Flyt gir ut en rekke bøker knyttet til aktivitetene vi skriver om. Eksempler er en lang rekke toppturguider, Verdens Fineste Fjellturer, Et liv Ute, Fjellbarnas Favoritter, Romsdal Eksponert, Den lille snøskredboka, Bakker og Berg, Stisykling i Norge.

Har du manus eller bokideer du vil diskutere med oss? 
Send oss en mail!

Nettbutikk

På www.ffshop.no får du kjøpt abonnement til våre magasiner, filmer, bøker, klær og billetter til arrangementer.

Kontaktinfo

Fri Flyt AS
Postboks 4767 Nydalen
0421 Oslo

Tel: 22 04 46 00

Redaksjon
Abonnement
Salgsavdeling

Annonse