Du kjære nordvest
Ta en titt på filmen fra Norges beste bølgespot for windsurfere.
Snu opp mot vinden
TATT AV VINDEN (5): I denne episoden skal vi gjøre omtrent det motsatte av å jibbe.
Lær deg jibben
TATT AV VINDEN (4): For de aller fleste windsurfere er det å jibbe i full plan en viktig milepæl i karrieren. Her kan du se hvordan det gjøres.
Kom deg i plan!
TATT AV VINDEN (1-3): Vi feirer sommeren og gir deg tre ferske innslag av webserien Tatt av vinden. Nå skal vi lære å vannstarte, rigge og komme i fotstroppene.
– Duckjibe er lettere
TATT AV VINDEN (6): I følge Oda er det både kulere og lettere å gjøre en duckjibe enn vanlig jibb.
Storm på Hvaler
Når vindkastene er opp mot 26.9 meter per sekund våkner windsurferne og stikker til Hvaler.
Annonse
Livet er en risikosport
KOMMENTAR: Hvem skal ta regningen? Bør de ikke ta ansvaret selv? Slike spørsmål dukker jevnlig opp i etterkant av oppdrag med luftambulanse der den forulykkede har drevet med såkalt ekstremsport, en sport forbundet med høyere risiko enn idretter folk flest driver med.
Nå er hun nest best i verden!
Oda Brødholt sikret nettopp en andreplass i verdenscupen sammenlagt. Hør hva hun har å si om det, og se Norges største windsurfingtalent i aksjon.
Her skal Oda windsurfe
Polens National Stadium er fylt til randen av vann og satt opp med vifter som skal blåse 40.000 publikummere og verdens beste windsurfere til sides.
Hopp da!
TATT AV VINDEN (7): Det er lite som slår følelsen av å sveve gjennom luften med en windsurfer. Oda viser oss hvordan.
Langt foran skjema
Oda Johanne Stokstad Brødholt landet en tredjeplass i windsurfingens worldcup på Fuerteventura. Dermed ligger det bare én foran henne i sammendraget.
Hva kan du gjøre for havet?
Vi ser mye plast og søppel på strendene i rene Norge, og desto mer i andre land. Plastforurensing har rett og slett begynt å ta over miljøet. Og når du først begynner å se etter plast i naturen, finner du den overalt.
Frøken Oda
TATT AV VINDEN: Oda er ikke bare landets beste freestyler, hun er helt i verdenseliten. Nå skal den pedagogiske frøkna fra Tomter lære oss å windsurfe.
Oda i toppform
Om bare noen få uker skal Oda Brødholt endelig få måle krefter mot resten av verdenseliten i windsurfing. Etter denne filmen å bedømme, er hun godt i rute.
På lag med elementene
Lista – mest kjent for fugletitting, dansk landskap og amerikanifisert befolkning. Men Lista bærer på en hemmelighet. En aldeles nydelig hemmelighet.
Et helvetes drittvær
Konseptet er enkelt: oppsøk de drøyeste bølgene og den villeste vinden på jordkloden og hopp i det. Velkommen til Red Bull Storm Chase.
– Det har aldri vært bedre
Det går rykter om bølger og vind i verdensklassen for Jærens windsurferne.
– Trolig en av de beste dagene ever, sier havmann Jørgen Michaelsen.
Annonse
Helaften med Oda
Det er vel verdt å sette av fire minutter for å få bekreftet at det er en ny norsk stjerne under oppseiling.
Torsdagslista
Se bildene fra torsdagen mange windsurfere drømmer om, færre behersker og enda færre opplever. En monstertorsdag er herved dokumentert.
Robby Naish (50) gjør comeback
Den 50 år gamle windsurfinglegenden Robby Naish gjør comeback på hjemmebane under Aloha Classic på Ho´okipa. Hawaii.
Sambaen er løs!
Oda Brødholt hadde knapt kommet ut av flyet til Brasil før hun for første gang i sin windsurfingkarriere sto på toppen av premiepallen.
Fire strake seiere
Oda Johanne Stokstad fortsetter suksessen i hennes første år på verdenscupen i windsurfing.
Annonse