ALT OM SYKKEL: Endelig er sesongen i gang, men hva trenger du av utstyr? Hva slags sykkel skal du kjøpe, hvor er de beste stiene? Les alt om hvordan du blir en enda bedre syklist dette året. 
Tenk framover!
TERRENGSKOLEN 3:10: Skal du lykkes i terrenget må du planlegge framover. Teknikkguru Aslak Mørstad forklarer hvordan.
Gap hele dritten!
ØYVINDS ENDUROSKOLE (1/8): Øyvind Blikken Mæhle kjører den instinktive tilnærmingen på hvordan du forserer «rollovers» i terrenget.
Kom deg opp!
TERRENGSKOLEN 2:10: I andre del av sommerens terrengsykkelskole avslører Aslak Mørstad hvordan du takler bråbratte oppoverkneiker.
Slik takler du røtter
TERRENGSKOLEN 1:10: Sykkelsesongen er i full gang, og sammen med sykkelguru Aslak Mørstad gir vi deg 10 tips for å takle vanskelige stier. Først ut er håndtering av vanskelige røtter.
Bli en vintersyklist
TERRENGSKOLEN, VINTER (DEL 1): Det kan se ut som mildværet skal henge oss en god stund fremover. Kanskje er det på tide å trekke frem sykkelen igjen?
Starter stikurs for jenter
Mandag kjører Elisabeth Sveum første kveld i en serie stikurs for jenter, med ambisjoner om å skape større miljø blant jentene og rekruttere flere jenter til terrengsykling.
Annonse
Zakka & Bondehagen best i Luster
Resultatene er ikke 100% klare, men premieringen søndag satte Zakarias Blom Johansen og Stina Bondehagen på topp i Luster enduro.
Stjernespekket sykkelfestival i Hafjell
Verdens største freeridestjerner kommer når Hafjell Bike Park inviterer til festival 18. juli.
Klart for Luster Enduro
Til helgen er scenen satt for 8020 Enduro Series' aller drøyeste naturopplevelse, på beste vestkant.
Nok ei strålende åpningshelg
Hafjell Bike Park åpne -for n´te gang- med ypperlige forhold og nør perfekte løyper sist helg.
Trysil - Det nye sykkelmekka
Har du fire minutter til overs, kan du bruke de til å se hva som skjedde under Utflukt på Trysil i helga.
Vant endelig Horgi ned!
VEKO 2015: På sitt femte forsøk klarte endelig Lars-Georg Paulsen å vinne Horgi ned –selv om kraftpluggen Steinar Willassen stjal showet på toppen av løypa.
Skjervheim sikra Horgi ned-seier
VEKO 2014: Da Norges beste randoneeutøver parkerte alle og overlot startnummeret til Norges beste utforsyklist var lagseieren i Horgi ned i realiteten sikra.
Norges beste Mille
VEKO 2015: Ingen norske sykkeljenter er i nærheten av å tukte fjorten år gamle Mille Johnset.
Brede smil på Utflukt
Stisykkelfestivalen Utflukt er i gang i Trysil, og glisene sitter løst på de smale stiene og nybygde løypene i skibygda. Se film!
Ekstra breie dekk det nye store?
Scott går nesten all-in på den nye dekk-standarden 27,5 plus. Dette er dekk i 27,5-størrelse, men i 2,8 til 3-tommers bredde. Ganske uhørt på vanlige rammer frem til nå.
Oslosommer på sitt beste
BYSOMMER: Slik får du mest ut av sommeren i hovedstaden.
Annonse
Traktor-resultatene endelig klare
Halvannen uke etter konkurransen får vi vite hvem som var raskest i endurokonkurransen i Traktor Bike Park. Arrangøren forklarer hva som gikk galt med tidtakinga.
Mot deltagerrekord i Utflukt
Med 350 påmeldte er helgens stisykkelfestival Utflukt i Trysil i ferd med å sette deltagerrekord.
Sørlandssommer
BYSOMMER: Kristiansand er perfekt for ivrige stisyklister, det er kun få minutter på sykkelen før du når marka. Sørlandsbyen har også mange muligheter for windsurf, surf, longboard og klatring, hvis det frister mer.
10 grunner til å besøke Ekstremsportveko i år
…og fire grunner til å holde seg hjemme:
En sommer i Drammen
BYSOMMER: Drammen har utallige muligheter for den som driver med aktiviteter både på land og på vann. Dette gjelder både klatring, sykling, windsurf og longboard.
Annonse