Døde i surfeulykke
En 25 år gammel surfer omkom ved Sandvesanden på Karmøy fredag.
Portugisisk perfeksjon
Mens verdens topp 44 surfere herjet en time lenger nord, fikk Joackim og Luca Guichard ha favorittbølgene i Ericeira helt for seg selv. Se den fantastiske filmen.
Drømmen om Lofoten
De lot Saltstein være Saltstein til fordel for det gjeveste Norge har å by på av bølger. Bli med på en telttur til Lofoten med Markus Karlsen og fotograf Mats Grimseth.
Schaftenaar & Aanestad best i Ervika
Krevende forhold og suverene utlendinger i herreklassen satte sitt preg på XWave i Ervika denne uka.
X Wave neste uke
Med gode bølgevarsler kjøres surfekonkurransen X Wave i Ervika på Stadtlandet neste uke.
Livet er en risikosport
KOMMENTAR: Hvem skal ta regningen? Bør de ikke ta ansvaret selv? Slike spørsmål dukker jevnlig opp i etterkant av oppdrag med luftambulanse der den forulykkede har drevet med såkalt ekstremsport, en sport forbundet med høyere risiko enn idretter folk flest driver med.
Annonse
Dronefilm fra Saltstein
Sånn har du kanskje ikke sett Saltstein før. Sjekk ut dronefilmen fra Østlandets surfspot numero uno.
TRAILERTID: Nuit de la Glisse
Skikjøringa er av ypperste merke- mye på grunn av svenske Wille Lindberg- i traileren på multisportsfilmen «Addicted to Life» fra Nuit de la Glisse.
De valgte seg Bjørnøya
Vi har tatt en prat med Inge Wegge om familieturen til Bjørnøya som ble til kino-film.
X2 i november
Surfekonkurransen XWave, som vanligvis arrangeres under X2-festivalen på Sunnmøre om våren, er flytta til november.
Du skulle vært her i går
Før vi visste ordet av det sto det fire trøtte karer på Sola flyplass og stappet en Postmann Pat-aktig bil full av surfbrett. Tre og en halv timer tidligere ringte ringeklokken hjemme i Oslo. Tolv timer før det igjen ble det fattet en viktig avgjørelse.
Stjel stilen!
HODET OVER VANNET (EP5): Om ikke som Baywatch sin egen Mitch Buchannon, kanskje Kelly Slater, Rob Machado eller Dane Reynolds. Vi skal se litt på hvordan du får den rette surflooken.
Dette snakker vi ikke om
Fri Flyt har vært med på ekspedisjon i skjærgården. Med invitasjon fra en australiener har vi surfet en hemmelig bølge. Kors på halsen - vi lover å holde kjeft om hvor den ligger.
Sterk, smidig og god til å surfe
HODET OVER VANNET (EP 5): En stiv og støl surfer er ikke verdt så mye på bøljan den blå. Derfor har vi fått med oss Joackim Petersen Guichard (som kjent fra NRK) til å vise oss noen øvelser.
Lenas etterdønninger
Etter tidenes flateste sommer på Saltstein åpnet omsider storstormen Lena bølgesesongen for østlandsurferne. Sjekk bildeshowet.
Surfetur med Terje og Ståle
GOOD TIMES, DEL 3: Sjekk hvordan det går når snowboardlegende Terje Håkonsen og OL-medaljør Ståle Sandbech prøver seg på elvebølgen for første gang.
Gjør det sjøl!
HODET OVER VANNET (EP3): Hvor store skader i surfbrettet klarer du å fikse selv? Vi har snakket med en ekspert om nettopp det.
Annonse
Surfstjerne kler seg naken
Den profilerte surfe-jenta Coco Ho blir å se i den årlige utgaven av ESPN Body Issue.
Er det greit å pisse i drakta?
HODET OVER VANNET (EP2): Dominic og John er tilbake for å snakke om «Do´s and don´ts» når det kommer til bruk av gummi. Og ja – det er morsomt denne gangen også.
Lofoten NÅ!
Blir det varmere nå, så flytter vi sørover», skriver avisene i Nord-Norge. At de i tillegg har hatt verdensklassesurf de siste dagene har ikke alle fått med seg.
Kjære juni,
Du var helt okey, men hvis det forsetter sånn, så hopper vi rett til juli på kalenderen neste år.
Alt annet enn surf
HODET OVER VANNET (EP 1): Når en sport blir til livsstil er det som skjer på land ofte nesten like viktig som i vannet. I den første episoden av «Hodet over vannet» skal vi prate om hvordan et surfbrett helst skal håndteres, og vi gjør det på den gøyale måten.
Annonse