Kongsbergknekter

PLAN OF ATTACK, EP1: Du trenger ikke mer noen steinharde kuler, en nedoverbakke og et par twintips for å ha det gøy på ski. Det beviser Karl Kristian Muggerud & co til gangs.
FLIKKFLAKK: Karl Kristian Muggerud tar med seg turnhallen ut i skibakken og bryter opp økta med en god gammeldags Kongsberg-flikkflakk.
FLIKKFLAKK: Karl Kristian Muggerud tar med seg turnhallen ut i skibakken og bryter opp økta med en god gammeldags Kongsberg-flikkflakk.

– Det kommer nok et par filmer fra Kongsberg i løpet av sesongen. De har fått bra styr på parken og gått i innkjøp av voldsomt mye nye rails i hvert fall, sier twintip-underdog Karl Kristian Muggerud til Fri Flyt. 

Nå for tida ligger snøen dyp i bakke og terreng, men i filmen og første episode av webserien til  Muggerud herjes det vilt og hemningsløst på kanonsnøkulene i lokalanlegget på Kongsberg. Stilen og følelsen er noe 80-talls, og episoden har fått der kryptiske navnet Nocturnal Shred. Senere i serien lover Darbu-gutten at gjengen hans reising rundt i flere norske anlegg, og han gleder seg spesielt til å formidle sagnomsuste Sogndal. Men aller først skal vi ut og jibbe kuler i Kongsberg med Simen Gampedalen, Hans Ingar Kristoffersen, Karl Kristian sjøl.

Tags: Simen Gampedalen og Hans Ingar Kristoffersen - Kongsberg - Plan of Attack - Karl Kristian Muggerud

Fri Flyt brukere

Utstyr

Merke:Diverse

Sverger til 29”

Merke:SGN skis

Nytt fra SGN

Merke:Diverse

Braaap-sykkelenBruktmarked

#friflytmag og #friflyt på Instagram

Bruk # for å få bildene dine her du også!

#friflytmag

#friflyt

 
Abonner på Fri Flyt