Kongsbergknekter

PLAN OF ATTACK, EP1: Du trenger ikke mer noen steinharde kuler, en nedoverbakke og et par twintips for å ha det gøy på ski. Det beviser Karl Kristian Muggerud & co til gangs.
FLIKKFLAKK: Karl Kristian Muggerud tar med seg turnhallen ut i skibakken og bryter opp økta med en god gammeldags Kongsberg-flikkflakk.

– Det kommer nok et par filmer fra Kongsberg i løpet av sesongen. De har fått bra styr på parken og gått i innkjøp av voldsomt mye nye rails i hvert fall, sier twintip-underdog Karl Kristian Muggerud til Fri Flyt. 

Nå for tida ligger snøen dyp i bakke og terreng, men i filmen og første episode av webserien til  Muggerud herjes det vilt og hemningsløst på kanonsnøkulene i lokalanlegget på Kongsberg. Stilen og følelsen er noe 80-talls, og episoden har fått der kryptiske navnet Nocturnal Shred. Senere i serien lover Darbu-gutten at gjengen hans reising rundt i flere norske anlegg, og han gleder seg spesielt til å formidle sagnomsuste Sogndal. Men aller først skal vi ut og jibbe kuler i Kongsberg med Simen Gampedalen, Hans Ingar Kristoffersen, Karl Kristian sjøl.

Annonse
Ikke medlem på friflyt.no?

Fyll inn navn, tekst og captcha så kan du likevel kommentere.

Hvis du er medlem kan du i tillegg bruke bruktmarkedet og legge ut filmer, bilder og blogger.

Logg inn eller bli medlem på friflyt.no du også.

Annonse
Annonse