FWT: Like suveren i år som i fjor

Verdensmesteren fra forrige sesong, franske Loïc Collomb-Patton, vant lørdagens Freeride World Tour-start i Chamonix. Eva Walkner vant jenteklassen, og begge andreplassene gikk til svensker.

Sist oppdatert 25. januar 2015 kl 13.37
SUVEREN: Franske Loïc Collomb-Patton vant med god margin i Chamonix lørdag, og fortsettr dermed der han slapp i fjor: Øverst på pallen. Foto: Dominic Carlier

Collomb-Patton fortsatte der han slapp i fjor, og i Chamonix lørdag var han eneste deltager som fikk over 90 poeng. Reine Barkered kjørte som vanlig trygt og solid, og tok andreplassen med 89,25, foran sammenlagt vinneren fra to sesonger tilbake, amerikanske Drew Tabke.

Se kjøringen deres under!

I jenteklassen tok østerrikske Eva Walkner en hårfin seier foran svenske Christine Hargin, som vant sammenlagt i 2012, samme år som reine Barkered tok tittelen. Ingen nordske kjører deltar for øvrig i årets Freeride World Tour, men arrangøren har åpnet for at vinneren fra forrige avslutningskonkurranse i Verbier, norsk Pia NIc Guindersne, får plass i cupen så fort hun er frisk fra kneskaden hun pådro seg i sommer.