Ski

Fra sisteplass i freeridekonken til campingfest
VEKO 2015: Kjell Rørtveit fra Sauda kom på sisteplass i freeridekonkurransen på Ekstremsportveko, men fant trøst i det yrende festivallivet på campen.
Første Veko-Big Air på snø på 7 år
VEKO 2015: Årets Big Air-konkurranse under Ekstremsportveko ble flyttet fra vann til ekte snø. Det har ikke skjedd siden 2005.
KKMTV: Sløsj, sol og sesongavslutning
KKMTV (DEL 4): Tidenes vinter har også sørget for en usannsynlig god vår og forsommer for Karl & co.
Se filmen fra veko-freeride´n!
VEKO 2015: Vinjar Slåtten forteller om vinnerrunnet sitt –som du ser i filmen her, sammen med den råeste kjøringa fra frikjøringskonkurransen på Vikafjellet.
Gærningene i Demmo
VEKO 2015: Andreas Håtveit og Aleksander Aurdal lot seg imponere av en basehopper fra Hawaii, en kulekjører fra Voss og ikke minst; ei saltodame fra Byrkjelo.
PODKAST: Skikjøreren vs. Syklisten
Hvem er best av skikjøreren og syklisten til å løse ulike oppgaver?
Annonse
Seier til Slåtten & Wessel
VEKO 2015: Det ble kulekjørerne som dro hjem seieren i tirsdagens Rock the Rookies frikjøringskonkurranse.
Jenter skrev backfliphistorie
VEKO 2015: Aldri før har to norske jenter gjort to så svære backflips i en frikjøringskonkurranse. En av dem var 16 (!) år gamle Vilde Fimreite fra Sauda.
Kan du hjelpe Annette med skidrømmen?
Annette Lund Ramstad (42) har ti prosent syn. En tilfeldighet gjorde at hun prøvde ski for to år siden, og nå er det alt hun drømmer om. Men hun trenger en ny ledsager.
En sommeravslutning utenom det vanlige
Se NTG Freeski feire skoleårets slutt med en uke på Fonna.
Her kan du følge Veko-freeride'n live!
VEKO 2015: Tirsdag går frikjøringskonkurransen Rock the Rookies av stabelen på Vikafjellet, og Fri Flyt tvitrer for harde livet fra konkurransen. Twitter-feeden finner du her!
Vant endelig Horgi ned!
VEKO 2015: På sitt femte forsøk klarte endelig Lars-Georg Paulsen å vinne Horgi ned –selv om kraftpluggen Steinar Willassen stjal showet på toppen av løypa.
Skjervheim sikra Horgi ned-seier
VEKO 2014: Da Norges beste randoneeutøver parkerte alle og overlot startnummeret til Norges beste utforsyklist var lagseieren i Horgi ned i realiteten sikra.
Her er ukens Folgefonna-vinner
Du trenger ikke nødvendigvis å lande på skiene for å vinne Ukens Feature på Folgefonna.
Har du sett Schirmers internett-hit?
Nikolai Schirmer og GoPros 8-Bit-film går varmt i sosiale medier, og her har kan du se filmen med nesten 170.000 visninger!
Her blir det Veko-big air!
VEKO 2014: I år blir det ordentlig big air-konkurranse på kjempestort hopp under Ekstremsportveko.
På tur i Oles fotspor
Aktivitetsgruppa BaseCamp Os viderefører avdøde Ole Simensens voldsomme engasjement for å skape aktivitet og arrangere turer i hjembygda Os i Hedmark.
Annonse
Strålende skiforhold i Rosendalsalpene
Fjellene i Sørvest-Norge har fått dosen sin med snø i vinter, og forholdene som råder nå har det ikke vært maken til på lang tid. Om sommeren fortsetter i samme spor, kan du finne god skikjøring i minst en måned til.
PODKAST: Sykkelspesial!
Gjest: Geir Anders Rybakken Ørslien.
Trysil satte omsetningsrekord
For første gang noensinne har et norsk alpinanlegg solgt heiskort for over 200 millioner kroner på en sesong.
Se Gjelsvik og Forthun herje
En rask prat med Simen Gjelsvik om fingerboard, hvorfor han ikke har sett noen sesongedits og hvor navnet til den nye editen fra ham og Benjamin Forthun kommer fra.
Metervis med snø til frikjøringsfest på Vikafjellet
VEKO 2015: Med opptil to meter snø på Vikafjellet er frikjøringsarrangør Sverre Enitch redd det kan bli for mye av det gode når Rock The Rookies går av stabelen tirsdag.
Annonse