Livet er en risikosport
KOMMENTAR: Hvem skal ta regningen? Bør de ikke ta ansvaret selv? Slike spørsmål dukker jevnlig opp i etterkant av oppdrag med luftambulanse der den forulykkede har drevet med såkalt ekstremsport, en sport forbundet med høyere risiko enn idretter folk flest driver med.
TRAILERTID: Nuit de la Glisse
Skikjøringa er av ypperste merke- mye på grunn av svenske Wille Lindberg- i traileren på multisportsfilmen «Addicted to Life» fra Nuit de la Glisse.
Ber mamma om hjelp
Norges gudfar innen downhill skateboarding, Alex Lyngaas, inviterer til en inkluderende utgave av Tryvann Downhill Challenge.
Fint på downhillfest
Tjue skatere herja i bakkene under Kongsberg Downhillfest. Best av alle var Caspar Grette.
Ukas vinnerbilde
HELGEBILDET: Med 42 prosent av de nesten 5000 stemmene denne uka gikk seieren til Marius Riisers innendørs inlinebilde.
Utforkalas i Kongsberg
Lørdag er det klart for historiens tredje utgave av Kongsberg Downhillfest.
Annonse
Skatecross på lørdag
Lørdag går skateboardcrosskonkurransen Bikkjecross av stabelen i Drammen.
Longboard-Lundberg best
VEKO 2014: Erik Lundberg, Rachel Rayne og Magne Ørvik var best i norgescupen i longboard på Skjervet i dag.
Filmbonanza fra X2
X2 er Sunnmøres egen ekstremsportfestival, med konkurranser i frikjøring, rando, elvepadling, big air og longboard. Her er film og resultater fra helga.
Svenskene tar over!
Svenskene tok over Tryvann i helgens konkurranse. Under «The Tryvann Downhill Challenge 2013 the RIP KOTH Special Death Edition» stakk svenske Christoffer Sanne av med seieren i den gjeveste konkurransen. Men det er ikke bare på Tryvann norske longboardere spisser albuer mot svensker.
Fartsfest på Tryvann
Det blir ny og spennende vri på Tryvann Downhill Challenge i helga, som går av stabelen for femte år på rad.
Fotokurs med Gartå
Skateboardfotograf Lars Gartå lærer deg å ta actionbilder i helga.
En sommer i Drammen
BYSOMMER: Drammen har utallige muligheter for den som driver med aktiviteter både på land og på vann. Dette gjelder både klatring, sykling, windsurf og longboard.
Utlendingene best
EKSTREMSPORTVEKO: De komplette longboard-resultatene er ikke klare, men det er på det rene at Adam Persson, Rebekka Gemberle og Nico Crozier var best på Skjervet i går.
Surffest på Bore
Lydbølger blir Norges første surf- og musikkfestival som skal samle kjernen av norske surfere til en sommerhelg på Bore strand.
Gi en knoke på friflyt.no
Last opp film, kom på Knoketopplista og vinn premie. Eller gi kompisen din en knoke. Eller bare gi en knoke til filmen du syns fortjener det!
Masse Vekenytt
VEKO 2013: Klaus Finne Invitational og Agalaus Chinese downhill på sykkel er blant nyhetene på Ekstremsportvekos program i år.
Annonse
Longboardfest i Storgata
X2: Xboard gikk av stabelen som siste øvelse i X2-festivalen. Konkurransen var den første i årets longboard-norgescup, og gikk under strålende forhold i Volda.
Klart for Illume
Det er blir eyecandy-festival når verdens beste actionsport-bilde skal kåres.
Helgetur med What We Do
Regnet har endelig sluppet taket i Bergen, og da er tiden inne for ny episode av longboardserien What We Do.
Longboardoutlaws
Mathias Tollefsen og Julian Syversætre Baxter har satt sammen en serie helt spesielle sessions med longboardskatere i Oslo, «Goofy Cup Outlaw».
Skandale i longboard-VM
Forrige helgs longboard-VM i Calgary i Canada endte som en aldri så liten skandale, og kjørerne måtte kuppe arrangementet for å få kåret verdens beste longboarder.
Annonse